شرکت در کجاها فعالیت دارد؟

by اخبار in 8 اسفند 1396

فعالیت در مرکز رشد بیوتکنولوژی دانشگاه علوم پزشکی شیراز

دفتر شرکت در مرکز رشد بیوتکنولوژی دارویی علوم پزشکی شیراز، واقع در کیلومتر 5 جاده شیراز-اصفهان خیابان کارآفرین، دانشکده داروسازی شیراز می باشد که  این مرکز مجهز به آزمایشگاه ها و دستگاه های به روز  می باشد و به جهت آنالیز و تولید فرآورده های دارویی از عقرب مورد استفاده قرار می گیرد. و در اینجا بانک زهر را ایجاد کرده ایم و زهرهای عقرب های گوناگون و زهر مار و زنبور عسل را در بانک زهر نگهداری می کنیم.

در اینجا از نظرات و مشاوره ها  اساتید برجسته و کاربلد به جهت پیگیری اهداف دارویی مان کمک های علمی و عملی میگیریم. باشد که بتوانیم نقش مفیدی در جامعه ایفا کنیم و با تولید داروهای هایتک جهان را جای بهتری برای زندگی کنیم.

دانشگاه علوم پزشکی شیراز کجاست؟

دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز یکی از دانشگاه‌های دولتی ایران و تحت پوشش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی واقع در شهر شیراز می‌باشد. این دانشگاه یکی از بزرگترین و برترین دانشگاه‌های علوم پزشکی ایران است و اکنون دارای ۱۷ دانشکده با بیش از ۱۰٬۰۰۰ دانشجو، ۲۰۰ رشته تحصیلی و ۷۸۲ عضو هیئت علمی، ۵۴ مرکز پژوهشی، ۱۳ بیمارستان آموزشی، ۵۱ بیمارستان درمانی و ۳۲ شبکه بهداشت و درمان است و به بیش از ۴ میلیون نفر جمعیت در استان فارس خدمات بهداشتی درمانی ارائه می‌کند. بعلاوه ، سالانه تعداد زیادی از بیماران استان های اطراف از قبیل هرمزگان ، کهکیلویه و بویراحمد و بوشهر و… از خدمات بهداشتی درمانی این استان استفاده می کنند.

اکنون دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیش از ۱۰٬۰۰۰ دانشجو و دستیار تخصصی، ۲۰۰ رشته مختلف تحصیلی، ۷۸۲ عضو هیئت علمی و بیش از ۱۸٬۰۰۰ پرسنل بهداشتی، درمانی و پشتیبانی مسئولیت تأمین بهداشت و درمان استان را نیز بر عهده دارد.این دانشگاه علاوه امور آموزشی و پژوهشی با انجام فعالیت‌های درمانی پیچیده‌ای نظیر پیوند کبد، قلب، کلیه و دیگر درمان‌های پیشرفته به بیماران و نیازمندان خدمت ارائه نموده و به عنوان یکی از بزرگ‌ترین و معتبرترین دانشگاه‌های ایران و خاورمیانه مشغول فعالیت می‌باشد.

هسته اولیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تأسیس آموزشگاه عالی بهداری در سال ۱۳۲۵ به منظور تربیت متخصصین در طی دوره‌های چهار ساله شکل گرفت. نخستین دوره ریاست این مرکز بر عهدهٔ ذبیح قربان گذاشته شد که پس از بازگشت از دانشگاه آمریکایی بیروت، بسیاری از بخش‌های بیمارستان نمازی را نیز توسعه داد.

در سال ۱۳۲۸ که آموزشگاه عالی بهداری به دانشکده پزشکی تبدیل گشت، این مؤسسه در کنار دیگر دانشکده‌های دانشگاه شیراز، زیرنظر دانشگاه پنسیلوانیا شروع به کار نمود، و تا زمان انقلاب سال ۱۳۵۷ با این دانشگاه روابط بسیار نزدیکی داشت.

در سال ۱۳۳۲ آموزشگاه عالی پرستاری نمازی به عنوان دومین مجموعه تربیت کادر پزشکی تشکیل شد؛ که این آموزشگاه در سال ۱۳۵۵ به دانشکده پرستاری ارتقاء یافت. به دنبال این دانشکده در فواصل دیگر سایر دانشکده‌های علوم پزشکی تشکیل گردید. به‌دنبال تصویب لایحه تشکیل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و به منظور استفاده مطلوب و هماهنگ از امکانات پزشکی در جهت تأمین و تعمیم بهداشت، درمان، آموزش و پژوهش، دانشگاه علوم پزشکی شیراز از دانشگاه شیراز جدا گردید و از سال ۱۳۷۳ با ادغام سازمان‌های منطقه‌ای بهداشت و درمان استان‌ها در دانشگاه‌های علوم پزشکی، این دانشگاه تحت عنوان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان فارس موجودیت یافت.

در سال ۲۰۰۹، مناطق روستایی ایالت می‌سی‌سی‌پی آمریکا از دانشگاه علوم پزشکی شیراز جهت ارائه الگوهای خدمات بهداشتی در روستاها درخواست گفتگو کردند. در این بین نمایندگانی بین این دانشگاه و دانشگاه ایالتی جکسون ردوبدل گردیدند. ایالت می‌سی‌سی‌پی همواره بدنبال راه‌هایی برای ارائه خدمات درمانی به مناطق روستایی خود با هزینه‌های کم بوده‌است.

 

همکاری با دانشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی شهید بهشتی تهران 

و از دیگر فعالیت های ما در مراکز علمی کشور، همکاری با دانشکده گیاهان و مواد اولیه دارویی شهید بهشتی تهران است که در آنجا نیز تجارب و دستاورد های بسیار ارزشمندی در طول سالیان گذشته بدست آورده ایم.

 

درباره دانشگاه شهید بهشت تهران

دانشگاه شهید بهشتی ، یکی از دانشگاه‌های دولتی ایران است که در سال ۱۳۳۸ در منطقهٔ اوین، غرب ولنجک و شرق درکه در شمال غربی شهر تهران تأسیس شد و در زمینی با مساحتی حدود ۷۰ هکتار واقع شده‌است. دانشگاه شهید بهشتی دارای ۱۹ دانشکده، ۳ پردیس و ۱۶ پژوهشکده و مرکز مطالعاتی و تحقیقاتی است. در حال حاضر دکتر سیدمحمودرضا آقامیری رئیس این دانشگاه است.

علی شیخ‌الاسلام این دانشگاه را در سال ۱۳۳۸ با نام دانشگاه ملی ایران و به‌دستور محمدرضا پهلوی تأسیس کرد و تا پیش از سال ۱۳۶۲ با این نام خوانده می‌شد. علی‌رغم افتتاح رسمی در اسفندماه ۱۳۳۹، دانشکده‌های معماری و شهرسازی و علوم بانکداری که اولین دانشکده‌های دانشگاه بودند پذیرش دانشجو را در مهر ۱۳۳۹ انجام دادند.

براساس رتبه‌بندی دانشگاه‌های دنیا و بر اساس نظام رتبه‌بندی کواکارلی سیموندز(QS)، دانشگاه شهید بهشتی توانست در دو سال متوالی ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ پس از دانشگاه‌های شریف، علم وصنعت، امیرکبیر و تهران، در رتبه پنجم ملی و به ترتیب در رتبه‌های ۷۰۱+ و ۱۰۰۰–۸۰۱ قرار گیرد.

همچنین بر اساس نظام رتبه‌بندی تایمز (Times Higher Education) در سال ۲۰۱۶–۲۰۱۷، دانشگاه شهید بهشتی توانست در رتبه ۸۰۱+ قرار گیرد. همچنین بر اساس آخرین نتایج نظام رتبه‌بندی سال ۲۰۱۶ لایدن که در کشور هلند انجام می‌شود، ۱۴ دانشگاه ایرانی میان ۷۵۰ دانشگاه برتر جهان مورد رتبه‌بندی قرار گرفته‌است. در سال ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ دانشگاه شهید بهشتی به ترتیب در رتبه‌های ۶۶۸ و ۵۸۴ قرار گرفت. این میزان رشد (۸۴ پله رشد در یکسال) بالاترین میزان جهش علمی در دانشگاه‌های کشور محسوب می‌شود. در نظام کل بین ۳٪ تا ۸٪ از انتشارات دانشگاه‌های ایران در زمره ۱۰٪ انتشارات پراستناد درمقایسه با سایر انتشارات حوزه موضوعی مربوط به خود و سال انتشار یکسان قرار دارند و از این نظر به ترتیب دانشگاه‌های صنعتی امیرکبیر ۸٬۴٪ (رتبه جهانی ۵۰۴)، ملی ایران ۸٫۲٪ (رتبه جهانی ۵۲۵) و صنعتی شریف ۷٫۴٪ (رتبه جهانی ۶۰۱) در صدر دانشگاه‌های ایران قرار دارند.

پست های مرتبط
One Comment
  1. I was able to find good advice from your blog articles.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *